play

Äänestä Kesäjuhlat Jokkarilla -voittajaa ja osallistu arvontaan!

Syke

Raatimme valitsi Kesäjuhlat Jokkarilla -kilpailuun osallistuneista kolme finalistia. Vaikuta ja äänestä suosikkiasi kilpailun voittajaksi. Arvomme kaikkien äänestäneiden kesken Sykkeen kesäisen tuotepalkinnon! Äänestysaika 1.-21.7.

Kesäjuhlat Jokkarilla -finalistit:

Finalisti 1: Iita Hirvonen

"Haluaisin järjestää puolisolleni pitämättä jääneet 40-v. juhlat. Hän täytti viime kesänä 40 vuotta, mutta juhlat jäivät kaikessa tohinassa pitämättä. Meillä on kolmen vuoden sisään syntynyt kaksi lasta, ja lisäksi on keskeneräinen talonrakennusprojekti. Aika ja raha on siis ollut kortilla, eikä ole oikein ollut mahdollisuutta järjestää kekkereitä muille kuin lapsille. Olisi ihana yllättää puoliso juhlilla työntäyteisten vuosien jälkeen."

Finalisti 2: Kaisa Karhu-Härkönen

"Olisin iloinen niistä, koska elämäni on ollut täyttä ja raskastakin. Isän sairastuttua syöpään ja kuoltua v. 2018 olen iäkkään jo 90-v. äidin vuoksi asunut pitkän matkan päässä omasta kodista ja kulkenut auttamassa häntä ja tehnyt useammalla paikkakunnalla tarvittavat askareet ja työt ja opiskellut työn ohessa lisäpätevyyksiä. Puolison kanssa aikaa vähän ja arki tiivistä töiden ollessa eri alueilla. Aikoihin ei ole ollut mahdollisuutta viettää kesäjuhlia ja olisi ihana kutsua läheisiä ja ystäviä mukaan ja nauttia yhdessä kesästä teillä ihanassa maisemassa hyvien tarjoilujen kera."

Finalisti 3: Olli Hirvonen