play

Karjalainen Sykkeen juontajat

Syke toimitus

Harri Kolehmainen

Energinen ja spontaani Harri tekee asiat hyvällä sykkeellä. Tämä näkyy yllytyshulluutena, laajana ideakirjona, pilkkeenä silmäkulmassa ja aitona ilona äänessä. Extremelajeja ja vauhtia rakastava Harri vietti kymmenen vuotta maailmalla, mutta veri veti muutama vuosi sitten takaisin Pohjois-Karjalaan. ”Rennon letkeä Joensuu ja Pohjois-Karjala antavat vapauden toteuttaa omia unelmia mahtavien ihmisten kanssa.” 

Heikki Rasanen 

Heikissä on hyvää energiaa ja iloisuutta, mikä kuuluu myös hänen äänestään ja usein lähetyksessäkin ratkiriemukkaana nauruna. Heikin rakkaus radioon syttyi jo Radiomafian aikaan Metalliliitto-ohjelmaa kuunnellessa 90-luvulla.  Hänen elämässään musisointi ja musiikki ovat erityisen tärkeässä roolissa – ja musiikin nippelitietous on myös Heikin erikoisalaa. Joensuu on Heikille paras ja rakkain paikka päällä maan. ”Matkoilla on kiva käydä, mutta Joensuuhun aina parasta palata”.  

Liina Mustonen 

Liina haluaa tuoda paikallisradion parhaat puolet esiin. Liina rakastaa aurinkoa ja kahvia sekä on kiinnostunut radiotekniikasta mikrofoneista mastoihin. Liina on paikallisradion pitkäaikainen kanavaääni, jolla radio on vahvasti veressä. 

Antti Gavrilov

Antti on utelias maailman kansalainen, eikä pelkää tarttua haasteisiin. Motto voisi olla "ihminen ihmiselle". Pohjois-Karjala on syvällä Antin sielussa ja se näkyy rakkautena luontoon ja ehdottomasti veneilyyn, jota hän toimittaa maakunnan kauniissa järvimaisemassa. Jo muinoin lukioaikoina hänen mielenkiinnon kohde oli media-alalta radio ja nyt pitkän ravintola-alan työuran jälkeen Antti pääsee toimimaan radion parissa Sykkeen taajuuksilla. Perspektiiviä elämään löytyy suurperheen isänä. Parasta urheilua on ehdottomasti lätkä!

Tuomas Pippola 

Tuomas on hymyilevä ja iloinen persoona, jolla on tarttuva nauru. Hänellä on juuret syvällä Pohjois-Karjalassa ja Joensuussa. Tämä utelias elämän tutkimusmatkailija nauttii ihmisten seurasta, spontaanista huumorista ja syvällisistä keskusteluista. Tuomas tutkaillee mielellään ihmismielen koukeroita ja kyseenalaistaa totuttuja normeja. Tunnelmalliseksi poppariksi itseään luonnehtivan Tuomaksen unelmana on ihan nuoresta saakka ollut juontaa radiossa ja suorassa lähetyksessä.  

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta