play

Karjalainen Sykkeen juontajat

Syke toimitus

Harri Kolehmainen

Energinen ja spontaani Harri tekee asiat hyvällä sykkeellä. Tämä näkyy yllytyshulluutena, laajana ideakirjona, pilkkeenä silmäkulmassa ja aitona ilona äänessä. Extremelajeja ja vauhtia rakastava Harri vietti kymmenen vuotta maailmalla, mutta veri veti muutama vuosi sitten takaisin Pohjois-Karjalaan. ”Rennon letkeä Joensuu ja Pohjois-Karjala antavat vapauden toteuttaa omia unelmia mahtavien ihmisten kanssa.” 

Heikki Rasanen 

Heikissä on hyvää energiaa ja iloisuutta, mikä kuuluu myös hänen äänestään ja usein lähetyksessäkin ratkiriemukkaana nauruna. Heikin rakkaus radioon syttyi jo Radiomafian aikaan Metalliliitto-ohjelmaa kuunnellessa 90-luvulla.  Hänen elämässään musisointi ja musiikki ovat erityisen tärkeässä roolissa – ja musiikin nippelitietous on myös Heikin erikoisalaa. Joensuu on Heikille paras ja rakkain paikka päällä maan. ”Matkoilla on kiva käydä, mutta Joensuuhun aina parasta palata”.  

Antti Gavrilov

Antti on utelias maailman kansalainen, eikä pelkää tarttua haasteisiin. Motto voisi olla "ihminen ihmiselle". Pohjois-Karjala on syvällä Antin sielussa ja se näkyy rakkautena luontoon ja ehdottomasti veneilyyn, jota hän toimittaa maakunnan kauniissa järvimaisemassa. Jo muinoin lukioaikoina hänen mielenkiinnon kohde oli media-alalta radio ja nyt pitkän ravintola-alan työuran jälkeen Antti pääsee toimimaan radion parissa Sykkeen taajuuksilla. Perspektiiviä elämään löytyy suurperheen isänä. Parasta urheilua on ehdottomasti lätkä!